Sari la conținut
RegenDays 2022 – The Next Generation Bone Management

Despre congres

RegenDays 2022 – The Next Generation Bone Management se anunță a fi unul dintre cele mai importante evenimente stomatologice ale anului. Congresul îi va reuni într-un mediu unic pe cei mai buni specialiști din domeniul medicinei dentare, pentru a prezenta și dezbate cele mai recente și avansate tehnici și protocoale de regenerare a țesuturilor. 

Aflat la prima ediție, Congresul RegenDays 2022 – The Next Generation Bone Management, este dezvoltat de platforma educațională ImplantoDays, cunoscută în industrie pentru calitatea înaltă a congreselor științifice din domeniul medicinei dentare și pentru comunitatea de sute de medici stomatologi creată în jurul ei. 

Evenimentul se va desfășura pe 7 și 8 octombrie 2022 la Hotel Caro – București și pe lângă congres, va cuprinde o serie de workshop-uri organizate de profesioniști de top, o zonă de expoziție și o petrecere la înălțime.

De ce trebuie să fiți prezenți la congresul RegenDays 2022?

INFORMAȚIE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Lectori de primă clasă vă vor împărtăși cele mai noi și avansate procedee și tehnici de regenerare tisulară

NETWORKING DE CALITATE

Veți avea ocazia să interacționați și să faceți schimb de idei și opinii cu lideri de top, precum și alți profesioniști din domeniu

PREGĂTIRE ÎN PROFUNZIME

Veți avea acces la workshop-uri specifice pe tehnici si protocoale de regenerare, produse și soluții de ultimă oră din implantologia orală și stomatologie

ACCES ÎN PREMIERĂ ȘI ÎN EXCLUSIVITATE LA NOUTĂȚI DIN DOMENIU

Veți putea vizita o zonă expozițională, cu mărci și producători renumiți din domeniul medicinei dentare și veți beneficia de oferte și pachete promoționale exclusive, cu prețuri speciale disponibile doar pe perioada congresului

Lectorii evenimentului ​

Dr. Vincent RONCO (FR)

Citește mai mult

 • Cu o experiență de 15 ani de practică intensă în parodontologie și implantologie și cercetări științifice de înalt nivel …

 • Cu o experiență de 15 ani de practică intensă în parodontologie și implantologie și cercetări științifice de înalt nivel (Doctorat în chirurgie orală, Masterat științific, Studii postuniversitare în parodontologie și în implantologie), Dr. Ronco este lector în domeniul chirurgiei plastice parodontale și în managementul zonei estetice în implantologie.

Dr. Philippe RUSSE (FR)

Citește mai mult

 • Director al Reims Implant Institute, Dr. Phillipe Russe este medic chirurg stomatolog din 1984 …

 • Director al Reims Implant Institute, Dr. Phillipe Russe este medic chirurg stomatolog din 1984, iar din 1988 a început să utilizeze implanturile dentare. Este autorul a numeroase articole știintifice și capitole din manuale despre chirurgie avansată și utilizarea implanturilor cu diametru mic. De asemenea, este membru al consiliului de administrație al Asociației Franceze de Implantologie, expert al Curții de apel din Reims și în cadrul grupului de experți juridici în stomatologie (French Legal Experts in Dentistry). Prelegerile sale sunt axate pe chirurgia avansată, cum ar fi tehnici originale de elevare a planșeului sinusal, repoziționarea nervului alveolar inferior și managementul țesuturilor moi în zona estetică, cu referire la managementul țesuturilor dure și moi. Dr. Joseph CHOUKROUN (FR)

Citește mai mult

 • Dr. Choukroun este specialist în anesteziologie și managementul durerii. …

 • Dr. Choukroun este specialist în anesteziologie și managementul durerii. A inventat mai multe tehnici de obținere a PRF-ului: L-PRF, A-PRF și i-PRF. De asemenea, este președintele SYFAC – International Symposium on Growth Factors, lector internațional și autor a multor publicații științifice. Dr. Choukroun și-a obținut doctoratul la Universitatea din Montpellier și deține o clinică privată de terapia durerii, în Nisa.Dr. Bogdan CHIPER (RO)

Citește mai mult

 • Specializat în paradontologie, implantologie și chirurgie orală (cu studii de master obținute în SUA și Italia) …

 • Specializat în paradontologie, implantologie și chirurgie orală (cu studii de master obținute în SUA și Italia), dr. Chiper este un speaker experimentat, participând la conferințe locale și internaționale de profil. Crede în educația continuă și sprijină inițiative educaționale precum revista ”Medici de Elită”, pe care a înființat-o în 2016, și proiecte ca ”Mentor Med” și ”Life Dental Care”. Dr. Luis Lapa Bessa (PT)

Citește mai mult

 • Dr. Luis Bessa a absolvit la ISCS-N (Instituto Superior de Ciências da Saúde do Norte) în 2008 …

 • Dr. Luis Bessa a absolvit la ISCS-N (Instituto Superior de Ciências da Saúde do Norte) în 2008. 

  Chirurgia a fost întotdeauna pasiunea lui, el și-a continuat studiile la UFRJ (Universitatea Federală din Rio de Janeiro), obținând diploma de specialist în Chirurgie Orală și Chirurgie Maxilo-facială, continuând studiile postuniversitare în Chirurgie Ortognatică. A fost coordonatorul cursului de Chirurgie maxilo-facială din cadrul Universității Fernando Pessoa în 2013.

  Dr. Luis Bessa  lucreaza în propriul cabinet din Porto, NORTH CLINIC, Portugalia. În calitate de chirurg Oro Maxilo Facial, se focuseaza atat pe reconstrucția crestei alveorare utilizand protocoale minim invazive cu țesuturi autologe, precum și pe zona estetică.

Dr. Jérôme SURMENIAN (FR)

Citește mai mult

 • Specializat în parodontologie și implantologie (având studii postuniversitare la Universitatea din Boston) …

 • Specializat în parodontologie și implantologie (având studii postuniversitare la Universitatea din Boston), dr. Surmenian își desfășoară activitatea profesională la Nisa. Este fost profesor al Universitatății din Nisa (loc în care a obținut și studiile), Franța, a efectuat studiile de Master în domeniul Biologiei orale în cadrul Universității din Boston unde a obținut și Certificatul de studii avansate în Parodontologie și Implantologie.  Dr. Cristian ROTARU (RO)

Citește mai mult

 • Dr. Cristian Rotaru este medic specialist în chirurgie oro-maxilo-facială …

 • Dr. Cristian Rotaru este medic specialist în chirurgie oro-maxilo-facială, fiind specializat în proceduri complexe de reabilitare orală implanto-protetică; reabilitare orală completă pe implanturi dentare cu aplicarea lucrării protetice în aceeași zi; Inserarare post extractională a implanturilor; Socket shield și Partial Extraction Therapies; adiții osoase prin regenerare osoasă ghidată; adiții cu bloc osos prelevat de la același pacient; sinus lift; chirurgia țesuturilor moi; chirurgie ortognată. 

Dr. Dima COSMIN (RO)

Citește mai mult

 • Dr. Cosmin Dima, doctor în științe medicale, a inventat două tehnici chirurgicale, Snake Technique …

 • Dr. Cosmin Dima, doctor în științe medicale, a inventat două tehnici chirurgicale, Snake Technique și PMT (Periosteal Membrane Technique), ambele cu rezultate excelente în domeniul esteticii în jurul implanturilor, iar în anul 2019 a fost inclus in rândul celor 100 de medici de top ai lumii, de către Global Summit Institute.

  În ultimii ani, Dr. Cosmin Dima a susținut numeroase conferințe în domeniul piezochirurgiei, esteticii și chirurgiei avansate pentru ImplantoDays, ESCD, SSER, Institutul Steigmann, EDAD, ADRE și multe alte societăți dentare importante. El este, de asemenea, lider de opinie în piezochirurgie pentru compania ACTEON și este certificat în grefarea avansată de țesut moale și chirurgie implantară de către Universitatea din Michigan și deține Xpert certificat la DentalXp.com.

Dr. Alexandru SPINU (RO)

Citește mai mult

 • Dr. Spînu Alexandru este medic specialist în chirurgie dento-alveolară, având competență în implantologia orală …

 • Dr. Spînu Alexandru este medic specialist în chirurgie dento-alveolară, având competență în implantologia orală, domeniu în care se concentrează pe reconstrucții osoase, blocuri osoase autogene, sinus lifting, lateralizări de n.alv.inf., grefe gingivale și implante tisulare. Este fondatorul platformei educaționale “Regerate Bone and Tissue Vision“. 

Dr. Frederic KAUFFMANN (DE)

Citește mai mult

 • Dr KAUFFMANN a urmat studiile de doctorat și postuniversitare în Parodontologie și …

 • Dr KAUFFMANN a urmat studiile de doctorat și postuniversitare în Parodontologie și Implantologie la Catedra de parodontologie la Universitatea Würzburg, Julius-Maximilians, Germania. Din 2018 este membru din echipa de conducere German Young ITI, obținând și o bursă ITI la Universitatea din Michigan – Facultatea de Stomatologie, Departamentul de Parodontologie și Medicină Orală, Ann Arbor, SUA. A fost asistent universitar în Germania și lector clinic în SUA, a lucrat de asemenea în cadrul Departamentului de Chirurgie orală și maxilo-facială, implantologie translațională la Centrul medical – Universitatea din Freiburg, iar din 2021 își desfășoară practica privată în Düsseldorf.

   

Program

Deschiderea evenimentului

Dr. Joseph Choukroun - Franța

Stresul oxidativ și osteo-imunologia. O nouă abordare științifică.

Dr. Jérome Surmenian - Franța

Revizuirea aspectelor osteo-imunologice și over-concept. Evaluarea clinică

Dr. Vincent Ronco - Franța

Tunelizarea: un concept complex în chirurgia parodontală plastică.

Dr. Luis Lapa Bessa - Portugalia

Reconstrucția tridimensională a sectoarelor posterioare mandibulare cu utilizarea membranelor PTFE

Închiderea evenimentului

Deschiderea evenimentului

Dr. Philippe Russe - Franța

Elevare planșeu sinusal: reducerea complicațiilor, îmbunătățirea rezultatelor.

Dr. Dima Cosmin - România

Zona de tranziție. Cea mai mare provocare a implantologiei moderne!

Dr. Chiper Bogdan - România

Harta către o procedură de augmentare osoasă predictibilă

Dr. Rotaru Cristian – România

Aditiile cu os autolog – reconstrucția defectelor osoase la superlativ.

Managementul țesuturilor moi – cheia predictibilității în regenerarea osoasă!

Dr. Frederic Kauffmann - Germania

De ce depinde succesul procedurilor de regenerare osoasă ghidată – de tehnica chirurgicală sau de biomaterial?

Închiderea evenimentului

Workshop

- 6 OCTOMBRIE -
TARIFE ȘI ÎNREGISTRARE

Tarife pentru prezență fizică la eveniment

EarlyDays

de la data lansării până pe 28 august – în limita locurilor disponibile

SmartDays

tarif valabil în perioda 29 august – 25 septembrie – în limita locurilor disponibile

LateDays

tarif valabil în perioada 26 septembrie – 07 octombrie

TARIFE ȘI ÎNREGISTRARE

Tarife pentru participare online

EarlyDays - online

de la data lansării până pe 28 august

SmartDays - online

tarif valabil în perioda 29 august – 25 septembrie

LateDays - online

tarif valabil în perioada 26 septembrie – 07 octombrie

TARIFE ȘI ÎNREGISTRARE

Tarife speciale

Discount-urile nu se pot cumula

Studenți - LateDays

40% discount aplicat la tariful activ – exclusiv pentru participarea fizică la eveniment și cu prezentarea carnetului de student ștampilat 2021/2022

Rezidenți - LateDays

20% discount aplicat la tariful activ – exclusiv pentru participarea fizică la eveniment și cu prezentarea carnetului de rezident/adeverință ștampilat/ă 2021/2022

Tarif de grup - LateDays

cu prezență fizică la eveniment
15% discount – 5 persoane
25% discount – 10 persoane

Cazare

Dacă sunteți interesați de cazare, este bine să știți că avem negociate prețuri preferențiale pentru cazare la Hotel Caro**** – detalii vor fi disponibile în curând.

Situat în cea mai verde arie a zonei de business a Bucureștiului, Caro îmbină istoria locală și atitudinea inovatoare. Reputația dobândită îl plasează în rândul celor mai elegante hoteluri din capitală, ca spațiu în care legenda urbană se împletește perfect cu designul contemporan.

Camerele de 4* reunesc o gamă largă de facilități generale ale hotelului (acces la centrul de business, loc de parcare) și câteva ingrediente speciale: control automat în cameră, pardoseală încălzită, Plug’n’Play TV, paturi matrimoniale.

Tarifele* agreate cu hotelul pentru eveniment sunt:

Cameră Business:

– Single – 69 euro/noapte
– Double -79 euro/noapte

Cameră Premium:

– Single – 89 euro/noapte
– Double – 99 euro/noapte

Suplimentul pentru camera triplă:

– 14 euro/noapte

* Tarifele includ taxe și mic dejun.
* Discount-ul este deja aplicat la tarifele de mai sus.
* Camerele sunt în limita locurilor disponibile.

Cod discount: REGENDAYS

Anunț pentru participanții din Republica Moldova

Comenzile pentru bilete vor fi onorate de colegii noștri de la Gursk Medica Moldova
Contact: Maric Cucereavii
Telefon: +373 68 555 323
Email: office@gurskmedica.md

DISCLAIMER
În situații excepționale (ex: pandemie COVID-19), ImplantoDays, în calitate de Organizator, își rezervă dreptul de a modifica data sau alte detalii ale evenimentului în funcție de restricțiile existente. Mulțumim anticipat pentru înțelegere.

Parteneri

Partener media

Quintessence Publishing